نمونه سئوالات درس متصدی البسه مربوط به سال تحصیلی 93-94
نام : نام خانوادگی : نام آموزشگاه: شماره داوطلب : نوبت : کلاس: |
بسمه تعالی اداره کل آموزش پرورش خراسان رضوی اداره آموزش پرورش ناحیه 3 مشهدمقدس سوالات امتحان پایه دوم رشته هتلداری درس : متصدی البسه |
تاریخ امتحان : 09/10/92 مدت امتحان : 60دقیقه ساعت شروع : .................. تعداد صفحات : 3 صفحه تعداد سوال :34 سوال نام دبیر :هادی عربی گل |
|||||||||
ردیف |
سوال |
بارم |
|||||||||
1-
|
درزمان قدیم ازکدام داروهای گیاهی که خاصیت پاک کنندگی داشت استفاده می شد ؟ بنزین سفید 5 گیل 5 چوبک 5 مورد 2و3 5 |
2 |
|||||||||
2-
|
کدامیک از موارد زیر ازمزایای داشتن لاندری نمی باشد ؟ هتل وابسته به شخص ثالث نیست 5 هتل وضعیتهای اضطراری را بهتراداره می کند 5 برای هتل امکان کسب درآمد است 5 قوانین ویژه کار درمورد کارکنان لاندری باید رعایت شود 5 |
2 |
|||||||||
3-
|
کدامیک از موارد زیر جز شرایط ویژه رئیس لاندری است ؟ هماهنگ کننده با قسمتهای مختلف هتل 5 ستفاده بهینه از مواد پرکلراتیلن 5 سرویس روزانه ماشین آلات 5 مورد 2و3 صحیح می باشد 5 |
2 |
|||||||||
4-
|
کدامیک ازموارد ذیل جز شرایط پرس کار نمی باشد؟ اتوی البسه جیر 5 متخصص اموراتوکشی 5 دریافت به موقع البسه ونگهداری آن درقفسه ها 5لکه برداریهای کوچک 5 |
2 |
|||||||||
5-
|
درشستشوی سنتی البسه برای پاک کردن لکه های روغنی از چه چیزی استفاده می کردند ؟ چوبک 5 بنزین سفید5 گیل 5 آب داغ5 |
2 |
|||||||||
6-
|
کاردستگاه ساتریفوژ چیست ؟ شستشو 5 آبگیری 5 خشک کردن 5 ضدعفونی کردن5 |
2 |
|||||||||
7-
|
در چارت سازمانی هتل سه ستاره لاندری زیر مجموعه کدام بخش است ؟ خانه داری 5 فرانت آفیس 5 مدیریت هتل 5 روم دویژن 5 |
2 |
|||||||||
8-
|
درماشین آلات خشکشویی از چه مایعی جهت شستشو استفاده می شود ؟ آب 5 مایع سفیدکننده 5 پرکلراتیلن 5 همه موارد5 |
2 |
|||||||||
9-
|
دریافت انواع البسه وثبت در دفتر روزانه لاندری وظیفه کدامیک از پرسنل است ؟ لنین روم 5 ولت 5 مدیرلاندری 5 مسئول آبشویی 5 |
2 |
|||||||||
10-
|
توزیع برمبنای لوازم تمیزبه جای لوازم کثیف را انبارداری ....................... گویند ؟ انبارداری ملزومات پارچه ای 5 انبارداری متمرکز5 انبارداری طبقات 5 انبارداری لنین روم5 |
2 |
|||||||||
11-
|
درانبارداری ملزومات پارچه ای قفسه ها بایستی در چه ارتفاعی ازکف زمین باشند ؟ حداقل10سانتیمتر 5 حداقل20سانتیمتر 5 نیازبه ارتفاع ازکف نیست 5 5/0 متری از کف زمین5 |
2 |
|||||||||
12 |
قراردادن لباس به میزان کمتر ازحدمعمول درماشینن لباسشویی چه ایرادی دارد؟ بالارفتن میزان برف هتل 5 بالارفتن هزینه مواد شستشو 5 باعث ضرب دیدگی وپارگی ملزومات پارچه ای می شود 5 هیچکدام5 |
2 |
|||||||||
13
|
فرم مبادله ملزومات پارچه ای درچندنسخه تهیه می شود ؟ 2 نسخه 5 3 نسخه 5 4 نسخه 5 1 نسخه 5 |
2 |
|||||||||
14 |
درچیدمان ماشین آلات لاندری فاصله ماشین آلات از دیوار وفاصله بین ماشین آلات به ترتیب ...... 5/0 متر- 1متر 5 1متر -5/0 متر 5 5/1 متر- 1 متر 5 1 متر - 5/1 متر 5 |
2 |
|||||||||
موفق باشید جمع بارم |
28 |
||||||||||
|
|||||||||||
15
|
کاردستگاه سانترفوژ چیست ؟ شستشو5 آبگیری5 خشک کردن 5 ضدعفونی کردن 5 |
2 |
|||||||||
16
|
تاثیر مواد نشاسته ای در البسه کتانی چیست ؟ ایجاد بوی بد 5 جلب حشرات وتغیر رنگ البسه 5 پوسیدگی البسه 5 تاثیر ندارد 5 |
2 |
|||||||||
17
|
جهت شستشوی کت و دامن بهتر است از ماشین استفاده شود ؟
ماشین خشک شویی 5ماشین آبشویی 5 مانکن 5 هیپکدام5 |
2 |
|||||||||
18
|
فینیشینگ یا اتاقک بخار جهت اتو و البسه لباسهای از جنس می باشد؟ پلیستر 5 پشم 5 پنبه 5کتان 5 |
2 |
|||||||||
19
|
در فینیشینگ اتاق بخار جوراب چند جفت جوراب قرار می گیرد ؟ 200 جفت 5 100 جفت 5 50 جفت 5 250 جفت 5 |
2 |
|||||||||
20
|
شستشوی ماشینی درچه سالی وارد ایران شد ؟ 1320 5 1345 5 1340 5 1350 5 |
2 |
|||||||||
21
|
What are stars in hotels? They are showing the ………. a. Hotel quality b. hotel quantity c. hotel rating level d. b and c |
3 |
|||||||||
22
|
The advantage of an apartment hotel is having a ……… inside the hotel rooms, means you can cook and eat. a. Bathroom b. bedroom c.TV d. kitchen
|
3 |
|||||||||
23
|
درای کلینیگ روم چه مکانی است ؟
|
4 |
|||||||||
24
|
نکات مهم در تاسیس لاندری چه مواردی را باید درنظر گرفت ؟
|
4 |
|||||||||
25
|
الیاف نساجی به چند دسته تقسیم می شود بامثال ؟
|
4 |
|||||||||
26 |
4مورداز اصول و روش های انبار گردانی را نام ببرید؟
|
4 |
|||||||||
27
|
4مورد از اهمیت ذخیره سازی در هتل را نام ببرید؟
|
4 |
|||||||||
موفق باشید جمع بارم |
38 |
||||||||||
نام : نام خانوادگی : نام آموزشگاه: شماره داوطلب : نوبت : کلاس: |
بسمه تعالی اداره کل آموزش پرورش خراسان رضوی اداره آموزش پرورش ناحیه 3 مشهدمقدس سوالات امتحان پایه دوم رشته هتلداری درس : متصدی البسه |
تاریخ امتحان : 09/10/92 مدت امتحان : 60دقیقه ساعت شروع : .................. تعداد صفحات : 3 صفحه تعداد سوال :34 سوال نام دبیر : هادی عربی گل |
|||||||||
ردیف |
سوال |
بارم |
|||||||||
28
|
شرایط مسئول لنین روم را نام ببرید ؟
|
4 |
|||||||||
29
|
شرایط خیاط و رویه کوب را نام ببرید؟
|
5 |
|||||||||
30
|
4مورد از شرایط تلفنچی رانام ببرید؟
|
5 |
|||||||||
31
|
6مورد از انواع لباس کارکنان هتل را نام ببرید؟
|
5 |
|||||||||
32
|
6مورد از لوازم وتجهیزات انبار ملزومات پارچه ای را نام ببرید ؟
|
5 |
|||||||||
33 |
4مورد از زیان های داشتن لاندری را بنویسید؟
|
5 |
|||||||||
34
|
4مورد از مزایای داشتن لاندری بنویسید ؟
|
5 |
|||||||||
موفق باشید جمع بارم |
34 |
||||||||||
|