هنرستان هتلداری و جهانگردی هما

هتلداری و جهانگردی

در جامعه امروزی صنعت گردشگری به دلیل گستردگی خاصی که به وجود آورده است باعث حضور پر تعداد افراد شاغل در این صنعت شده و روز به روز بر ارزش آن افزوده می­شود، به گونه­ای که صنعت هتلداری بزرگترین و پر مخاطب­ ترین صنعت در دنیا معرفی شده است. افراد شاغل در این صنعت افرادی هستند با آداب و رسوم، زبان، فرهنگ و رفتارهای گوناگون که همه آن­ها با یک زبان مشترک یعنی زبان گردشگری با یکدیگر در ارتباط هستند. امروزه یکی از پایه­ های اصلی اقتصاد بسیاری از کشورها وابسته به صنعت گردشگری و هتلداری است. صنعت گردشگری و هتلداری در آغاز مبتنی بر تجربه افراد بود اما رشد سریع این صنعت باعث شد مباحث گردشگری و رشته ­های وابسته به آن به جمع رشته­ های تحصیلی در دانشگاه­ها اضافه گردد و نیرو­های متخصصی را در جامعه گردشگرپذیر پرورش دهد. ایران یکی از 10 کشور نخست در صنعت گردشگری معرفی شده است که تاکنون نتوانسته به جایگاه اصلی خود در این صنعت دست یابد. حال با توسعه علمی گردشگری در دانشگاه­ های ایران و تحصیل دانشجویان در رشته­ های مرتبط می­ توان قدم­ های مثبتی در توسعه صنعت گردشگری برداشت.
هتلداری که یکی از زیربناهای اساسی جذب و توسعه توریسم و گردشگری است رشته­ ی هتلداری و زیر شاخه های آن را پدید آورده است و افراد مدیر و ماهری را در جهت پیشرفت و توسعه اهداف گردشگری آموزش می­دهد.
هنرستان هتلداری و جهانگردی هما در سال 1382 تاسیس و اولین مرکز تخصصی آموزش هتلداری و جهانگردی در مشهد مقدس بوده و با استفاده از اساتید و مربیان متخصص و حرفه ای کار خود را آغاز نمود و افتخار این را در رزومه خود دارد که فارغ التحصیلان این هنرستان هم اکنون خود به عنوان مدرس و مدیران عالی رتبه در این صنعت مشغول به فعالیت می باشند .
تلفن مدیریت هنرستان حسین سنایی : 09153242956

مدرس و کارشناس خبره هتلداری و گردشگری هادی عربی گل : 09151105825

کانال آموزشی تلگرام : https://telegram.me/fononemozakere

مستقیم هنرستان : 38422425
رئیس هئیت مدیره و بنیان گذار : علیرضا آخوندزاده 09153124412
آدرس : مشهد خیابان کوهسنگی - کوهسنگی 10 پلاک 47

آخرین نظرات
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
 

یک کارشناس گردشگری گفت:اگر زیرساخت‌های گردشگری اعم ماشین آلات، رفتار سازمانی وکیفیت آموزش نیرو‌ها ومسائل دیگر را بهبود نبخشیم به متوسط جهانی نخواهیم رسید.

چگونه سهم گردشگری در تولید ناخالص داخلی را افزایش دهیم؟/ وجود زیرساخت‌های گردشگری لازمه رسیدن به متوسط جهانی استهادی عربی گل کارشناس گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه میراث وگردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص چگونگی رشد گردشگری در تولید ناخالص داخلی کشور ورسیدن به متو سط جهانی، گفت: این هدف تحقق پیدا نمی‌کند مگر اینکه ما زیر ساخت‌های گردشگری مان ر ا به حد نرمال جهانی برسانیم به بیان دیگر پذیرایی، نحوه خدمات رسانی را در حوزه گردشگری و واحد‌های اقامتی همچنین حوزه‌های مرتبط، حتی حمل ونقل گردشگری را توسعه وبه روز رسانی کنیم.

کارشناس گردشگری کشورمان ادامه داد: اکنون استاندارد هتل‌های کشور با استاندارد‌های جهانی قابل قیاس نیست وبه حد استاندارد جهانی نرسیده است، کشور‌های همسایه مانند افغانستان در حوزه کیفیت خدمات دهی نیرو‌های گردشگری به شدت در حال پیشرفت هستند وبه شدت کار می‌کنند.

او افزود: سال‌ها پیش زمانی که به نقطه‌ی گردشگری کشور افغانستان برای گردش سفر کردام، بین دو نفر از مردم آن کشور نزاعی رخ داده بود و آن دو فرد افغانی زمانی که من را که به عنوان توریست و یک گردشگر و غریبه مشاهده کردند سریع دعوا خود را تمام و خیر مقدم گفتند و تا لحظه آخر هیچ عکس العملی نشان ندادند تا ما آن جا را ترک کردیم.

عربی گل بیان کرد: اگر زیرساخت‌های اولیه گردشگری را درست نکنیم اعم از ابنیه، تجهیزات، ماشین آلات وهمچنین خود رفتار سازمانی در فتار‌های آموزشی برای نیرو‌ها تحقق پیدا نکند کشورمان در زمینه صنعت گردشگری رشد نمی‌یابد.

او گفت: اگر مسئولان دربوق وکرنا کنند که صنعت گردشگری را رونق خواهیم داد، اما هیچ اقدم اساسی و اجرایی برندارند، البته خوشبختانه قدمی در موسسات و مراکز آموزشی در حوزه هتلداری فعالیت‌های انجام شده است که این خبر خیلی خوبی است که این اقدام باید در زمان‌های قبل انجام می‌شده است.

مدرس فعال در حوزه گردشگری گفت: در کنار نیروی انسانی که آموزش می‌دهیم باید تجهیزات، ابنیه و استاندارد‌های جهانی برای کلیه خدمات گردشگری کشور را رعایت کنیم اگر کیفیت خدمات رسانی پایین باشد که متاسفانه می‌بینیم که برخی از افراد با رابطه و رانت استاندارد هتل پنج ستاره را می‌گیرند و با رابطه یک آژانس بزرگ ایجاد می‌کنند.

او ادامه داد: خب این خوب نیست باید استاندارد‌ها وکیفیت خدمات رسانی رعایت شوند تا صحبت‌هایی که در زمینه رشد وتوسعه سهم گردشگری در تولید ناخالص داخلی کشو، اجرا شود واین اقدامات انجام گرفته شده در بهبود صنعت گردشگری نباید مسکنی عمل شود به عبارت دیگر نباید این اقدامات برای یک بازه زمانی خاص باشد.

هادی عربی گل افزود: کشورمان اگر می‌خواهد درصنعت گردشگری توسعه یابد و ماندگار شود باید فعالیت‌ها و اقدامات بیشتری را در این حوزه برای بهبود اوضاع انجام دهد و زیر ساخت‌های گردشگری را قوی تر و بهتر کند.

کارشناس گردشگر‌ی کشور مطرح کرد: خوشبختانه با وزارت خانه شدن ارتباط بین نهاد‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری با وزارت خانه بیشتر خواهد شد و به راحتی می‌تواند اقدامات موثر انجام داد، به شرطی که از مشاوران خوب برای بهبود اوضاع گردشگری استفاده و از این پتانسیل‌های گر دشگری در این ارتباطات بیشتری بهره برده شود.

او ادامه داد: به عبارتی دیگر سازمان شهرداری اگر می‌خواهد مجوزی دهد با هماهنگی مستقیم میراث باشد همچنین آموزش و پرورش اگر قصد دارد که آموزشی برای ارتقا کیفیت نیرو‌های گردشگری آموزشی دهد باهماهنگی وزارت میراث فرهنگی باشد، اگر توسعه در صنعت خودرو‌های گردشگری ایجاد شودبا هماهنگی میراث باشد این مسائل همگی مرتبط هستند که با وزارت شدن میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به این موضوع کمک خواهد شد.

انتهای پیام/

https://www.yjc.ir/fa/news/7084855/چگونه-سهم-گردشگری-در-تولید-ناخالص-داخلی-را-افزایش-دهیم-وجود-زیرساخت%E2%80%8Cهای-گردشگری-لازمه-رسیدن-به-متوسط-جهانی-است

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۱/۱۲
هنرستان هتلداری و جهانگردی هما سعادت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی